
Fibrelle Prebiyotik Lifli Stevialı Tatlandırıcı (2,5 Kg Ambalaj ).
Fibrelle Prebiyotik Lifli Stevialı Tatlandırıcı (2,5 Kg)
Fibrelle Prebiyotik lifli stevialı tatlandırıcı şekerle aynı miktarda kullanılabilen, kek, kurabiye gibi tüm unlu mamüller de, sütlaç, muhallebi gibi her türlü sütlü tatlılarda veya baklava, revani gibi tüm şerbetli tatlılarda reçetelerinizde hiçbir değişiklik yapmadan şeker ile aynı miktarda kullanılabilmektedir.
Şeker gibi tatlılık sağlayan Fibrelle Prebiyotik lifli stevialı tatlandırıcı, enerjisi şeker göre % 50 azaltılmış, Laktasif etkisi düşük diyabetik tatlandırıcıdır.
Fibrelle Prebiyotik Lifli Stevialı TatlandırıcıŞeker Lezzetindedir
Acı ve metalik bir tada neden olmadan tatlılarınıza harika bir yapı ve lezzet sağlar.
Pişirildiğinde şekere benzer şekilde hacim, kıvam, karamelizasyon ve gevreklik verir
Porsiyonda 3,6 gr Prebiyotik Lif İçerir
Prebiyotik bileşenler, vücut florasını destekleyen ve faydalı mikroorganizmaların çoğalmasını desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların gelişimini ve yaşamını destekler.
Önerilen günlük lif miktarı kg, cinsiyet ve yaşa bağlıdır. İstenilen etkinin görülebilmesi için prebiyotik bileşen tüketiminin 5g/gün olması önerilir.
Prebiyotik Lifli Stevialı Tatlandırıcı Düşük Glisemik İndekslidir
İçeresindeki Prebiyotik lifler Polidekstroz ve İnülin ile Eritritol ve stevia sindirilmediği, Maltitol ise kısmen sindirildiği için glisemiks indeksi düşüktür.
Kullanım Şekli Pratiktir
Tariflerinizde hiçbir değişiklik yapmadan 1 ölçü şeker yerine 1 ölçü Fibrelle kullanbilirsiniz.
Topaklanmayı önlemek için yavaşça ilave ediniz.
Bir seferde 15 gram ve gün içinde aralıklarla 50 gramdan fazla tüketilmemesi önerilir.
İçindekiler
Hacim Arttırıcılar; (Maltitol, Polidekstroz,Eritritol), İnülin, Tatlandırıcı; Steviol Glikozitler (%0,2), Doğal Aroma
Gıdada kullanım içindir.
Tatlandırıcı içerir.
Aşırı tüketimi laksatif etki yaratabilir.